Openingstijd

Openingtijd

Team

Simone Billet is de praktijkeigenaar en tandarts.
Tandarts Billet is BIG-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Zij is ook lid van een erkende beroepsvereniging (KNMT) en lid van de tandartsenkring Venray en weekenddienst Venray & Horst aan de Maas.
Zij wordt ondersteund door een praktijkmanager, één mondhygiënist, twee paro preventie assistentes en een team van vijf preventieassistenten, die elk speciaal zijn opgeleid voor hun taken. De mondhygiënist staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).
We hebben een gemotiveerd team met goed opgeleide, enthousiaste en klantgerichte medewerkers, die serieus met hun vak bezig zijn.
Regelmatig hebben we stagiaires van de opleiding tot tandartsassistent of mondzorgkunde. Onze praktijk is een erkend leerbedrijf voor deze opleiding.

Hieronder vindt u een overzicht van de medewerkers van Dentilia.

IMG_1250 (1)

Mijn ambitie is om klantgerichte, kwalitatieve tandheelkunde te kunnen leveren in een kleine setting en daarom heb ik ervoor gekozen mijn eigen praktijk op te starten in Venray. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van een enthousiast team waarin kwaliteit en aandacht voor de patiënt voorop staan.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen. Ik heb mijn minor stage jeugd & mondzorg en een boorstage mogen doen in deze praktijk. Dit is zo goed bevallen dat ik er voor gekozen heb om in dit team te gaan werken. Ik heb affiniteit met de behandeling van kinderen.Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Naast preventieve werkzaamheden ben ik samen met Marlou en Ilse aanspreekpunt aan de balie. Wij zijn u graag van dienst bij al uw vragen of wensen. Het geeft mij een goed gevoel als mensen blij en tevreden bij ons de deur uit gaan. De sfeer binnen de praktijk is professioneel maar ontspannen en dat bevalt me erg goed.

Omdat ik het preventiewerk zo leuk vind, heb ik de mogelijkheid gekregen om me daar verder in te verdiepen. Ik heb de paro-preventie opleiding afgerond zodat ik de mondhygiënistes nog beter kan ondersteunen. Ik vind het erg motiverend om samen met een patiënt een gebit gezond te maken en te houden.

Werken in de tandheelkunde is mijn lust en mijn leven. Na 35 jaar werk ik nog steeds met passie als paro-preventieassistente. Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een mooi en verzorgd gebit en een goede mondgezondheid. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Motiveren, stimuleren en communiceren, staan bij mij hoog in het vaandel. Ik kan dit echter niet alleen maar samen met de patiënt streef ik naar het hoogst haalbare, waarin het welzijn van de patiënt voorop staat.

Het leuke van het werken is de diversiteit aan patiënten waarmee wij werken en de verschillende soorten behandelingen. Geen dag is hetzelfde. Verder vind ik het positief dat wij continue werken aan verbetering en modernisering. Ik vind vooral het esthetische werk erg leuk om te doen. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe blij iemand kan zijn met een mooi gebit.

De afwisseling van het assisteren bij behandelingen en het uitvoeren van baliewerkzaamheden zorgen ervoor dat ik alle aspecten van het vak te zien krijg. Deze variatie en het werken binnen een heel fijn team, maakt mijn werk extra leuk. Mijn uitdaging ligt op het verder ontwikkelen van mijn kennis en mijn ervaring te vergroten.

Laatste nieuws