Openingstijd

Openingtijd

Team

Simone Billet is de praktijkeigenaar en tandarts.
Tandarts Billet is BIG-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Zij is ook lid van een erkende beroepsvereniging (ANT) en lid van de tandartsenkring Venray en weekenddienst Venray & Horst aan de Maas.
Zij wordt ondersteund door een praktijkmanager, twee mondhygiënisten en een team van zes preventieassistenten, die elk speciaal zijn opgeleid voor hun taken. De mondhygiënist staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).
We hebben een gemotiveerd team met goed opgeleide, enthousiaste en klantgerichte medewerkers, die serieus met hun vak bezig zijn.
Regelmatig hebben we stagiaires van de opleiding tot tandartsassistente. Onze praktijk is een erkend leerbedrijf voor deze opleiding.

Hieronder vindt u een overzicht van de medewerkers van Dentilia.

IMG_1250 (1)

Mijn ambitie is om klantgerichte, kwalitatieve tandheelkunde te kunnen leveren in een kleine setting en daarom heb ik ervoor gekozen mijn eigen praktijk op te starten in Venray. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van een enthousiast team waarin kwaliteit en aandacht voor de patiënt voorop staan.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde in Nijmegen. Ik heb mijn minor stage jeugd & mondzorg en een boorstage mogen doen in deze praktijk. Dit is zo goed bevallen dat ik er voor gekozen heb om in dit team te gaan werken. Ik heb affiniteit met de behandeling van kinderen.Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Vanaf augustus 2021 ben ik het team van Dentilia gaan versterken. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde. Wellicht zullen sommigen van u mij al herkennen omdat ik in mijn 2 e en 4e jaar van mijn opleiding al stage heb mogen lopen in deze praktijk. Mensen bewust maken van het belang van een goede mondzorg in relatie tot de algemene (mond) gezondheid en het begeleiden hierin, is wat ik graag doe. Ik vind het een uitdaging om patiënten te stimuleren en te motiveren zodat we er samen voor kunnen zorgen dat een mooi en gezond gebit levenslang mee gaat.

Als praktijkmanager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de praktijk. Samen met Silvie en Ilse ben ik het aanspreekpunt aan de balie. Het contact met mensen, de organisatorische werkzaamheden, maar ook het samenwerken met en bouwen aan het team maakt mijn werk erg leuk. Ik krijg energie en voldoening van afwisselend werk en een gezellig team dat samen optimale zorg wil verlenen.

Naast preventieve werkzaamheden ben ik samen met Marlou en Ilse aanspreekpunt aan de balie. Wij zijn u graag van dienst bij al uw vragen of wensen. Het geeft mij een goed gevoel als mensen blij en tevreden bij ons de deur uit gaan. De sfeer binnen de praktijk is professioneel maar ontspannen en dat bevalt me erg goed.

De afwisseling van het assisteren bij behandelingen, het zelf mogen behandelen van mensen en het uitvoeren van baliewerkzaamheden zorgen ervoor dat ik alle aspecten van het vak te zien krijg. Deze variatie en het werken binnen een heel fijn team, maakt mijn werk extra leuk. Mijn uitdaging ligt op het verder ontwikkelen van mijn kennis en mijn ervaring te vergroten.

Omdat ik het preventiewerk zo leuk vind, heb ik de mogelijkheid gekregen om me daar verder in te verdiepen. Ik heb de paro-preventie opleiding afgerond zodat ik de mondhygiënistes nog beter kan ondersteunen. Ik vind het erg motiverend om samen met een patiënt een gebit gezond te maken en te houden.

Mijn affiniteit ligt vooral bij het preventieve werk . Met veel geduld hoop ik dat iedereen zich prettig voelt bij mij in de stoel. Ik vind het een uitdaging om patiënten te stimuleren en te motiveren zodat we er samen voor kunnen zorgen dat een mooi en gezond gebit levenslang mee gaat.

Het leuke van het werken is de diversiteit aan patiënten waarmee wij werken en de verschillende soorten behandelingen. Geen dag is hetzelfde. Verder vind ik het positief dat wij continue werken aan verbetering en modernisering. Ik vind vooral het esthetische werk erg leuk om te doen. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe blij iemand kan zijn met een mooi gebit.

Ik ben interieurverzorgster bij Dentilia. Ik ben mede verantwoordelijk voor het schoonmaken van de publieke ruimtentoiletten en personeelsruimtes. Ik zorg ervoor dat alles er netjes uitziet.

Laatste nieuws