Openingstijd

Openingtijd

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Wij besteden veel aandacht aan het verstrekken van zorgvuldige informatie en het bieden van een goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur , een microscoop voor nog beter zicht en de beste materialen.
Alle behandelaars van Dentilia zijn goed opgeleid. Met het volgen van bijscholingen werken we aan de deskundigheid van alle behandelaars. Hiermee garanderen we een permanent hoge kwaliteit in gebitsonderhoud en voorlichting die up-to-date is. De tandarts en mondhygiënisten staan ingeschreven in een kwaliteitsregister (KRT en KRM) en voldoen ruimschoots aan de verplichte normen.
Om de kwaliteit van zorg te waarborgen zijn we voortdurend bezig om het kwaliteitsbeleid verder vorm te geven.
Daarom vragen wij u om uw waardering kenbaar te maken voor diverse kwaliteitsonderdelen binnen de praktijk. U kunt een beoordeling over de praktijk geven op Zorgkaart Nederland en bij Independer. Deze gegevens worden anoniem verwerkt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Kwaliteit
Laatste nieuws