Openingstijd

Openingtijd

Behandelingen

In onze moderne praktijk werken we als professioneel team met de modernste apparatuur en technieken. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde. Onlangs hebben we een preventiecursus gevolgd gericht op begeleiding van ouders en kinderen van 0-18 jaar. We hopen u hiermee nog beter van dienst te zijn.
Steeds meer mensen besluiten niet alleen om gezondheidsredenen, maar ook uit cosmetisch oogpunt hun gebit te laten behandelen. Afhankelijk van de gewenste behandeling stelt de tandarts eerst samen met u een persoonlijk behandelplan op. Na bespreking van het behandelplan ontvangt u voor een uitgebreide behandeling of een behandeling van meer dan €250,- altijd een begroting. Deze begroting krijgt u na de bespreking mee of ontvangt u per e-mail. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Ook voor reguliere of kleine behandelingen kunt u op verzoek een begroting krijgen.

Op de volgende (sub)pagina’s vindt u informatie over de verschillende behandelingen:

Pijnloze behandelingen;
Veel mensen zien op tegen een bezoek aan de tandarts. Wij proberen hier rekening mee te houden. Wie opziet tegen de verdoving kunnen we geruststellen. Dit doen we tegenwoordig vrijwel pijnloos met de calaject. Dit innovatieve systeem zorgt voor een eenvoudige en vrijwel pijnloze wijze van het geven van lokale verdoving. Het feit dat het geautomatiseerd de verdovingsvloeistof inbrengt zorg er voor dat deze langzamer en geleidelijker op de locatie komt waar er verdoofd dient te worden, dit brengt met zich mee dat er meer ontspannend een verdoving wordt ingebracht en dit vaak ook minder gevoelig is. De calaject is een uitstekend voorbeeld van hoe wij de allernieuwste technologieën implementeren en uw verblijf in onze praktijk veraangenamen.

Voor overige tandheelkundige zorgvragen (bijvoorbeeld implantaten, orthodontie en kaakchirurgie) verzorgen wij een passende verwijzing voor u.

Foto 3 behandelingen
Foto 1 behandelingen
Foto 2 behandelingen
Laatste nieuws