Openingstijd

Openingstijd

Behandelingen

In onze moderne praktijk werken we als professioneel team met de modernste apparatuur en technieken. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde. Onlangs hebben we een preventiecursus gevolgd gericht op begeleiding van ouders en kinderen van 0-18 jaar. We hopen u hiermee nog beter van dienst te zijn.
Steeds meer mensen besluiten niet alleen om gezondheidsredenen, maar ook uit cosmetisch oogpunt hun gebit te laten behandelen. Afhankelijk van de gewenste behandeling stelt de tandarts eerst samen met u een persoonlijk behandelplan op. Na bespreking van het behandelplan ontvangt u voor een uitgebreide behandeling of een behandeling van meer dan €250,- altijd een begroting. Deze begroting krijgt u na de bespreking mee of ontvangt u per e-mail. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Ook voor reguliere of kleine behandelingen kunt u op verzoek een begroting krijgen.

Op de volgende (sub)pagina’s vindt u informatie over de verschillende behandelingen:

Voor overige tandheelkundige zorgvragen (bijvoorbeeld implantaten, orthodontie en kaakchirurgie) verzorgen wij een passende verwijzing voor u.

Foto 3 behandelingen
Foto 1 behandelingen
Foto 2 behandelingen
Laatste nieuws