Openingstijd

Openingtijd

Nieuwe patiënt

Voor vragen over een inschrijving kunt u het contactformulier invullen onder vermelding van uw telefoonnummer of telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen tussen 9-12 uur. Nadat u het contactformulier hebt ingevuld nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt zich NIET inschrijven als u alleen wilt komen voor een pijnklacht. Hiervoor is dagelijks waarneming geregeld. Kijk hiervoor bij  “Pijnklachten en spoedgevallen”.

Marlou balie
Eerste bezoek

Wanneer u voor de eerste keer onze praktijk bezoekt zullen wij voor u een ruimere afspraak plannen. Ruim voor het eerste bezoek ontvangt u van ons een intakeformulier en een gezondheidsvragenlijst. Zo is het voor ons mogelijk om uw eerste bezoek nog beter voor te bereiden. Het eerste bezoek bestaat uit een kennismakingsgesprek met de tandarts. Wij brengen graag samen met u al uw tandheelkundige wensen en/of eventuele problemen in kaart. In dit gesprek worden tevens de door u van te voren ingevulde vragenlijsten betreffende uw persoonlijke, medische en tandheelkundige gegevens besproken. Er zal een mondonderzoek plaatsvinden en als er geen recente röntgenfoto’s zijn, zullen deze op indicatie gemaakt worden. Aan de hand van dit onderzoek en de foto’s zullen we u zo duidelijk mogelijk informeren over de gezondheid van uw gebit.

Bij een uitgebreidere zorgvraag zal een vervolgafspraak gemaakt worden, waarin verdere informatie verzameld wordt, zoals röntgenfoto’s en mondfoto’s. Mocht er een uitgebreide behandeling nodig zijn, dan wordt er voor u een zorgplan met een kostenbegroting opgesteld. Na acceptatie van dit zorgplan gaat de praktijk met u een behandelovereenkomst aan.

Laatste nieuws