Openingstijd

Openingtijd

Praktijkinfo

De praktijk is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Venray. De locatie is goed bereikbaar en aan weerszijde van het pand is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.
De praktijk richt zich op iedereen uit de regio Venray die kiest voor hoogwaardige en duurzame mondzorg.

Wij zijn een gezellige praktijk waar we graag de tijd voor u nemen.
In onze algemene tandartspraktijk staat vooral de zorg centraal. Wij besteden veel aandacht aan u als persoon, niet alleen uw gebit is belangrijk. Wij luisteren goed naar uw mening en wensen. Een praktijk voor iedereen die bewust kiest voor één vaste behandelaar. We behandelen u eerlijk, vakkundig en vriendelijk, en vanzelfsprekend niet meer dan nodig is.

Wij bieden transparante zorg en staan garant voor een sfeervolle en ontspannen behandelomgeving.
Bij Dentilia werken we met een hecht team. De sfeer is ontspannen en gemoedelijk. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over meer dan voldoende ervaring om u uitstekend te behandelen.
De praktijk heeft vijf behandelkamers die aan alle eisen van moderne tandheelkunde voldoen. Al onze behandelkamers bevinden zich op de begane grond en zijn goed toegankelijk voor rollators en rolstoelen.
Onze ontvangst- en behandelruimtes zijn modern ingericht waardoor u zich snel thuis en op uw gemak voelt.
Wachten is in een ontspannen, prettige sfeer zeer belangrijk. U vindt er tijdschriften voor jong en oud, een tv-scherm, informatiebrochures, een uitgebreide speelhoek en een wifi-aansluiting.

De website geeft u informatie over de praktijk. U maakt kennis met onze praktijk, de werkwijze, de medewerkers en het behandelaanbod. Als u na het lezen van deze site nog uitgebreidere informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken, dan bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.
De praktijk kent géén wachtlijst.
U bent van harte welkom

Een kijkje in de praktijk

De praktijk is rolstoelvriendelijk.

Laatste nieuws