Openingstijd

Openingtijd

Tandarts Venray

Zoekt u een nieuwe tandarts in Venray? Op de Helfrichstraat te Venray (centrum west) is Dentilia centrum voor mondgezondheid gevestigd in een moderne tandartspraktijk. Tandarts Simone Billet vormt samen met de mondhygiënisten en preventieassistentes een sterk, ervaren en enthousiast team. Wij bieden u transparante zorg en staan garant voor een prettige en vriendelijke behandeling.

Als u patiënt wilt worden bij onze praktijk dan kunt u zich hier direct inschrijven of telefonisch een inschrijfformulier aanvragen op 0478-581458. De eerste afspraak is vaak al mogelijk binnen een week. Wilt u graag eerst een kennismakingsgesprek met een teamlid dan geven wij u graag een rondleiding in onze moderne tandartspraktijk in Venray met gratis parkeerplaatsen aan weerszijde van het pand.

In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor vrijwel alle behandelingen op het gebied van de tandheelkunde. Preventieve zorg staat hoog in ons vaandel en daarom besteden we hier uitgebreid tijd aan. De tandarts heeft meerdere aanvullende cursussen gevolgd voor wortelkanaalbehandelingen, cosmetische/esthetische en restauratieve tandheelkunde.

De mondhygiënist en paropreventieassistente werken preventief en voorkomen cariës en tandvleesaandoeningen. Onze preventieassistentes zijn ervaren tandartsassistentes met een extra opleiding. Om de kwaliteit te waarborgen volgen ze regelmatig nieuwe opleidingen en cursussen. Bekijk de pagina over behandelingen voor meer informatie.

Voor meer informatie over Dentilia tandarts Venray neemt u contact met ons op.

Laatste nieuws